Mikähän ukolla oikein on?

se on niin hyvällä päällä ollut pitkän aikaa että johan tässä alkaa miettimään mistä tuulee..

Näin unta et mut vangittiin ja heitettiin vankilaan 165 päiväksi ja mieheni oli sillä aikaa löytänyt uuden naisen.

Mitä tuo merkkaa? vangitseminen meinaa kihlautumista, tuo luku oli selvänä siinä unessa, ei mitään hajua miten se tähän liittyy, ja se että mieheni ns.- lähti toisen matkaan.. nää kaikki pitäis jotenki yhdistää.. juu juu.

tai sit se oli vain unta, siinä merkityksessä :)

Mutta ukko on ollut nyt monta päivää niin hyvällä päällä etten käsitä.Suukottelee, halii, leikkii, antaa huomiota ja rakasteleeki aivan taivaallisesti. ihan ku muka paremmin ku ennen?

Niinku yks lukijoista pisti kommenttia että pitäis olla nyt tarkkana, että jos vaikka ukko pettää, siks hellii ja pitää hyvänä. paikkaa omaa syyllisyyttään. mutta kun en itse usko siihen, jos hän pettää, niin luultavasti hyberavaruudessa, eli netissä. mutta ei konkreettisesti. en usko että hänellä olis aikaa siihen, ellei "ylityöt" töistä ole sitten panoreissuja muualle. mutta senhän paljastaa sit palkkakuittikin onko vai ei. muuten en sitten näe mitään rakoa missä hän ehtis ees tutustua kehenkään. ellei baarissa. niin no se. jos hän aina baaris ehtii kuolamaan jotain. puhuimme viikonloppuna kuitenkin aika vapaasti pettämisestä ja hän kertoi omista hairahduksistaan aiemmassa suhteessa. ja painotin sanaa rehellisyys, että kerrotaan heti jos jotain tulee tehtyä, sen on vähintään velkaa ihmisille jonka kanssa on ollu niinkin kauan ku me. ja näin sovittiin

en kuitenkaan usko että mieheni tekis sitä mulle. en tiedä mistä se luottamus on tullut mutta siltä nyt tuntuu. Ettei mun tarvi pelätä mun asemaa millään lailla.

nyt olis tiistai, huoh, vasta. en yhtää tiiä miten sitä sais aikansa kulumaan tällä viikolla. huomenna olis jooga, sit torstaina balleton. toivotaan että viikko menee hyvissä merkeissä..

 

jos tekis töitä-- eilen ei mitää saanu aikaiseksi :)