no niin, se olis taas kuukausi kohta ohitse.. viimeinen viikko tätä lokakuuta.

sitte on marraskuu. kullalla on eka viikko päivystysviikkoa. onneks :D

viikonloppu meni ihan hyvin! kersat tosiaan meillä hoidossa pe-su, sekä koirat. vähä meinas ukko kiukutella perjantaina kun huomas että tosiaan ne lamppuharjatki tuli meille, mutta kyllä se siitä leppy sitten kun huomas ettei niistä ollut nimeksikään vaivaa :)

kulta sai mennä perjantaina työkaverinsa kanssa baarille, ja tulikin kiltisti jo kahen aikaan kotiin! helposti saa tyytyväiseksi tuonkin miehen, ja hyvä niin. lauantaina sit oltiin kotona, ja jo yhentoista jälkeen mentiin sänkyyn ja nukkumaan.. Sunnuntaina piti katsoa sinkkuelämää leffa ja joku trilleri, saatiin nauttia vain toisistamme kun puolenpäivän jälkeen vietiin kersat jo pois :)

ukko on ollut yhtä kultainen kuin ennenkin, tuntuu kuin vaikeat ajat olisivat vain harhaa. Mun on nyt tosi hyvä olla tässä.

Enkä usko että tämä kelkka kovin nopeasti suuntaa vaihtaa, kyllähän meilläkin riitoja on silloin tällöin, sellaisia pieniä kärhämiä, mutta siihen se jää. mieheni luultavasti on huomannut että tarpeeton huuto ja muu mollaaminen on turhaa, koska viimeksi olin jo lähössä pois koko talosta. että ei kannata enää pilata mitään turhalla mesoamisella. tai tsillai.

 

tulevana viikonloppuna mennäänki sitten kullan siskon perheen luo etelä-suomeen! teen heille seinämaalauksen makkariin, eteiseen ja olkkariin.. toivottavasti urakka on valmis kolmes päiväs... huh. tänään pitää käydä ostamassa vähän laatukyniä että onnistuu piirrustaminen...

ja tänään olis ratsastustuntikin, jesh... elikkä ihan jees päivä tulossa, jos vain täällä töissä jaksais loppuun asti :)