eilen mentiin ystäväpariskunnan luo kahville (juuri niiden jotka viime biletyksessä kysyi että joko me mennään kihloihin) ja ensimmäinen minkä tyttö sai suustansa oli että "jaa, kihlajaiskahvillekko tulitta?"

ja hymyili:)  toivottavasti kultani kuuli tuon lauseen. Mitä se merkitsee? miksi muut puhuvat siitä jatkuvasti, sitä mietin..

Onko kultani puhunut jonkun näistä kanssa siitä asiasta? vihjannut että hän voisi pian siirtyä eteenpäin mun kanssa? onko hän jollekkin uskoutunut pikku pieruissaan että aikoo kosia?

Siltä tämä vaikuttaa, ihan selvästi. ja ukko on ollut miettiväinen, hellä ja rakastava. Eilenkin hiljennyimme pitkäksi aikaa vain katsomaan toisiamme sängyssä, kun loikoilimme siinä sylikkäin.

Olo on tuntunut tosi hyvältä pitkän aikaa, jos ei tuota koiraepisodia lasketa. hyvin rauhallisesti on mennyt, ja rakastavasti. tuntuu että arkemme on syttynyt uusiksi. Teemme kauppareissuja paremmalla mielellä, miehenikin osallistuu kotitöihin ja eilen teki minullekkin iltapalaa (!?) ..

Toivon että hänen käyttäytymisensä enteilee jotain hyvää, eikä ole sitä mitä piru takaraivossani jankuttaa.. että se oliskin jonkin kauhean petoksen peittelyä, syyllisyyttä, tai enteilee jotain kamalaa.

en tiedä mutta olemme nauttineet toisistamme kaikin puolin, olen myös varma että mieheni huomioi minua enemmän jopa seksissä..

Välillä se on ollut sellaista mieheni tyydyttämistä, en ole jaksanut panostaa omaan nautintooni, kun miettinyt vain että näytänkö tässä kulmassa hyvältä, olenko tarpeeksi eroottinen, nauttiiko hän tästä tai tästä, entä ääneni, olenko sulokas.. näitä yleisiä asioita..

mutta nyt useammin mieheni tekee sellaisia asioita mitä seksissä oikeasti kaipaan, sitä rajua läheisyyttä, yhteensulautumista. Sitä että takaakin otettaessa mieheni painautuu minuun kiinni ja ottaa käteni käsiinsä, sulkee minut siinä syliinsä ja huokailee korvaani. se on uskomattoman hienoa. Tai se että mieheni haluaa minun tulevan monta kertaa ennen häntä. Tässä hetki sitten mulle oli tosi vaikeaa tulla pelkällä panolla, tarvin siihen useimmiten käden avuksi, ja paljon aikaa. Ja siltikään en ainakaan neljään-viiteen panokertaan saanut mitään irti, koska en jaksanut itse keskittyä. Mutta eihän se sitä tarkoita ettenkö seksistä nauttisi. seksi on ihanaa myös ilman orgasmia. se on niin huumaavaa läheisyyttä että se on jo puoli nautintoa.

että sielläkin menee nykyään paremmin.

Mutta se kihlaus. mitähän se merkitsee miehelleni? kun tietäisi."että emäntä pysyy tyytyväisenä, sitähän se on?" sanoi kuitenkin vitsillä. mutta mitä se oikeasti merkitsee? onko se sama hänelle, että olemme toisillemme sitten lupautuneet, yhdistyneet lopullisesti.

se voi olla miehen mielestä aika karmivaakin. pelottavaa.

mä rakastan miestäni niin paljon. hän on mulle meri ja tuuli. kaikki mitä mä tarvitsen elääkseni. mutta silti pelkään aina, melkein joka päivä, että koska helvetti pääsee irti ja joudun taas taistelemaan. olen yrittänyt olla kaikin puolin parempi emäntä. tokikaan antamatta periksi omista haluistani, tarpeistani. olen ottanut tilaa itselleni harrastuksilla, ja mielipiteillä. niinkuin se turkistarhausjuttu. en siinäkään antanut periksi. se oli itselleni tosi iso juttu. uskalsin olla omien aatteideni takana.

se antaa kullalleni hieman aihetta arvostaa muakin persoonana, ihmisenä jolla on mielipiteitä.

 

mutta sormus. nytkin katselisin sitä, kun sormeni hakkaavat näppäimistöä. siinä se olisi mukana, ohut, kultainen sormus ja kolme timanttia siinä vierekkäin. ja tietäisin että miehelläni on samassa sormessa, samaan aikaan, samaa tarkoittava sormus, ja tieto siitä että olemme sitoutuneet toisillemme. se olisi hieno tunne. 

 

ehkä palaisin tosta haavemaailmasta arkeen, tekisin töitä ja unohtaisin tuollaiset. mä veikkaan etten pääse kihloihin, mieheni ei luultavasti saa itseään vakuuttuneeksi siitä että se olisi hyvä juttu. enkä itse halua painostamalla sitä saada..

 

mh.