hmm. väliinputoaja torstai.

huomenna olis perjantai. lyhyt päivä töissä ja sit olis taas vapaata. kaikkien sääntöjen vastaisesti tää viikko menikin todella nopeasti. Tänään pitäis lähteä tallille kun siskolla on ratsastustunti. eli tästäki tulee lyhyt työpäivä! jeij..

ukko oli eilen iltaduunissa, korjauttamassa jotain tiivisteitä isossa sähköyhtiössä. meni kymmeneltä sinne ja tuli kahen jälkeen kotiin. raukka. ja seitsemäksi paineli taas aamulla töihin. noo, onneks noita keikkoja ei kovin usein tule! oli kulta vähän poikki kun tuli kotiin. otti kyl kainaloon ja halus huomiota, harmi että ite olin niin väsyny etten jaksanu keskittyä.

mutta nukuttua en sit millään saanu, huoh!!! kiersin ja väänsin jo yheltätoista sängyssä, mutta ei sitte vittu millään unta. säpsähdin joka asiaa hereille ja näin ihan sakeita unia! sit ku ukko tuli kotiin niin helpotti hetken päästä, ja nukahti, sit kun kullan kello herätti vähä yli kuus ja olin tikkana hereillä. mikähän ihme siinä oli. toki nukahdin sit uusiksi ja nyt väsyttää. höh.

 

mut kyllähän tän päivän hyvin selviää, ukkokin lupas auttaa tänään muuten siivoamisessa! omg o.O

sano että no ei hänellä muutakaa tekemistä oo niin kyl hän voi osallistua suursiivoukseen. kyl on hienoa :) tänään sit pitäis järjestyä sille aikaa, toki jos meen balletoneen niin sit oon kotona vasta seitsemän jälkeen, prkl! noo,kattoo nyt miten käy.

 

pitäis tehä loistoduunii tänään, eli--->